Yeni: Sınavlar düzenleme
Kayıt Ol
×
güvenlik kodu

8.Sınıf Kazanım Kavrama Testleri

8.Sınıf Kazanım Kavrama Testleri

Kazanım kavrama testleri öğrencilerin işlenilen kazanımla alakalı karşılaşabilecekleri soruları içerdiği için tüm sınıflar açısından önemlidir. Ayirac.com ekibi olarak 8.sınıflar da dahil olmak üzere işlenilen konuların ardından 20 soruluk, 15 soruluk ya da 12 soruluk kazanım kavrama testleriyle öğretmenlerimize yardımcı olmayı hedeflemekteyiz. Testlere öğretmenlerimizin daha kolay ulaşabilmesi için konu olarak buraya testleri ekleyeceğiz ve döküman modülümüzle birlikte kolaylıkla indirebilmenizi sağlayacağız. 

Kazanım kavrama testlerindeki sorular ayirac.com ekibi tarafından hazırlanmakta olup tamamı özgün sorulardan oluşmaktadır. Bu yüzden ayirac.com telifine sahiptir. Soruları fotokopi ile çoğaltarak kullanabilirsiniz. Ticari amaçla kullanımı ve paylaşımı yasaktır. Testlerimizde küçük punto ile ayirac.com site ismi bulunmaktadır. 

Logo ve resimlerle, reklamlarla kazanım kavrama denemelerini yormadan soru ve şık şeklinde eklediğimiz sorularla hazırladığımız testleri aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Deneme -1 - Asal Çarpan Bulma ve Asal Çarpanların Çarpımı Şeklinde Yazma - Deneme (20 soru)
Deneme - 2 - Üslü İfadeler - Çarpanlar ve Katlar
Deneme-3 - Çarpanlar Katlar, Üslü ifade temel kurallar - Çözümleme
Deneme-4 - Çarpanlar Katlar, Üslü ifade temel kurallar - Çözümleme

Kazanım Kavrama Testi -1 - Çarpanlar ve Katlar - Sayıyı çarpanlarına ayırma, asal çarpanlarını bulma, üslü ifadelerin çarpımı şeklinde yazma.(20 soru)

Kazanım Kavrama Testi - 2 - Çarpanlar ve Katlar - Sayıyı çarpanlarına ayırma, asal çarpanlarını bulma, üslü ifadelerin çarpımı şeklinde yazma.(24 soru)

Kazanım Kavrama Testi-3 - EBOB ve EKOK - Ebob ve Ekok hesaplama ve problemleri (15 soru)

Kazanım Kavrama Testi -4 - EBOB ve EKOK temel bilgiler, problemler ve aralarında asal sayılar

Kazanım Kavrama Testi - 5 - Tam sayıların tam sayı kuvvetlerini hesaplama ve ondalık gösterimleri çözümleme (14 soru)

Kazanım Kavrama Testi-5-Üslü ifadelerle ilgili temel kuralları anlar ve birbirine denk ifadeler oluşturur.


Yazar

Yazar

0Mehmath Ali


Yorum Yaz

güvenlik kodu güvenlik kodunu yenile

Gizlilik Sözleşmesi (KVKK)

Ayirac.com'da bütün multimedya içerikler, kullanıcı yorumları gibi her türlü içeriklerin, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 No'lu "Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" çerçevesinde korunmaktadır ve Ayirac.com'un yazılı izni olmaksızın herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kullanılamaz.

Ayirac.com kullanıcılarının bilgilerini herhangi bir şekilde üçüncü kişilerle paylaşmamayı taahhüt eder. Ayirac.com üzerinde Google Analytics aracılığıyla site trafiği izlenmektedir. Ayirac.com kullanıcıları sistemi kullanarak verilerinin Google Analytics aracılığıyla takip edilmesini de onaylamış olur.

Ayirac.com isimli platformumuz, yasalara, içeriklerin telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı ilke edinmiş bir platformdur. Ayıraç 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun"da tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasa çerçevesinde, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, platformumuz ‘uyar ve kaldır’ prensibiyle hareket etmektedir. Herhangi bir haber veya içerik ile ilgili rahatsızlık duyan, haberin gerçekliğinden şüphe duyan veya eser niteliği taşıyan içeriklerin telif haklarının ihlal edilmesi yoluyla yasal olmayan bir şekilde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri ile meslek birlikleri, [email protected] mail adresi üzerinden site yönetimine ulaşabilirler. Mail adresine şikayet ve talepler avukatımız tarafından incelenerek ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır. Sitedeki tüm harici linkler farklı bir sayfada açılır. Ayirac.com harici linkler ile ilgili sorumluluk kabul etmez.