Yeni: Sınavlar düzenleme
Kayıt Ol
×
güvenlik kodu

2017-2018 8. Sınıf Sene Başı ŞÖK (Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı)

İndirilecek dosya: 2017-2018 8. Sınıf Sene Başı ŞÖK (Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı)
Sınıf:
8. Sınıf
Dosya Türü:
Tutanak
Kategori:
ŞÖK
Sezon:
2017-2018
Dosya Tipi:
RAR
Yüklenme:
14 Eyl 2017
Boyut:
0.03 MB
İndirilme:
3715 kez
2017-2018 eğitim öğretim yılına ait 8.sınıflar için hazırladığım şube öğretmenler kurulu toplantı tutanağını siteye ekledim. ŞÖK toplantısında tüm branş öğretmenleri olduğu için o sınıfla ilgili bilgileri ortak bir şekilde tartışabilirsiniz. Dönem başında yapacağınız toplantıya örnek olabilecek 8.sınıf sene başı ŞÖK toplantısını aşağıdan indirerek kullanabilirsiniz.
GÜNDEM:
1- Açılış ve yoklama.
2- İlköğretim kurumları yönetmeliğinin toplantı ile ilgili kısmının okunması
3- Sınıf genel başarı durumunun değerlendirilmesi.
4- Öğrenci davranışlarının değerlendirilmesi.
5- Öğrencilerin, sosyal, ekonomik, sağlık, beslenme alışkanlığı, okula devam durumu, başarı durumu ders çalışma yöntemlerinin değerlendirilmesi ve uygulanması ve davranış yönünden durumlarının tek tek ele alınması
6- Öğrencilerin sınıf içi başarılarının arttırılması için yöntemler ve alınması gereken tedbirler
7- Sosyal Kulüp çalışmaları ve önemi.
8- Sınıfta ortaya çıkabilecek sorunların ortak çözüm yolları zararlı alışkanlıklar hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesinin önemi.
9- Kazalara karşı alınacak önlemler hakkında veli ve öğrencilerin bilgilendirilmesi.
10- Okul – veli işbirliği ve diyalogunun önemi.
11- Şube öğretmenleri arasındaki konuların işlenmesinde, sınıf davranışlarında işbirliğinin sağlanması ve önemi.
12- Dönem içinde yapılacak yazılı yoklamaların tarihlerinin belirlenmesi ve ölçme değerlendirme yazılı sınavların ilgili yönetmeliğe uygun olarak belirlenmesi.
13- Değişen müfredatın incelenmesi
14- Yıl sonu notu ve önemi
15- Dilek ve temenniler.
8.Sınıf Sene Başı ŞÖK (Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı) aşağıdan indirebilirsiniz. Dökümanlar eklendiğinde daha çabuk haberdar olmanız için face gurubumuz: Facebook Grubumuza Katılmak için Tıklayın
Benzer Dökümanlar

Yorum Yaz

güvenlik kodu güvenlik kodunu yenile

Gizlilik Sözleşmesi (KVKK)

Ayirac.com'da bütün multimedya içerikler, kullanıcı yorumları gibi her türlü içeriklerin, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 No'lu "Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu" çerçevesinde korunmaktadır ve Ayirac.com'un yazılı izni olmaksızın herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kullanılamaz.

Ayirac.com kullanıcılarının bilgilerini herhangi bir şekilde üçüncü kişilerle paylaşmamayı taahhüt eder. Ayirac.com üzerinde Google Analytics aracılığıyla site trafiği izlenmektedir. Ayirac.com kullanıcıları sistemi kullanarak verilerinin Google Analytics aracılığıyla takip edilmesini de onaylamış olur.

Ayirac.com isimli platformumuz, yasalara, içeriklerin telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı ilke edinmiş bir platformdur. Ayıraç 5651 sayılı "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi Ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun"da tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasa çerçevesinde, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, platformumuz ‘uyar ve kaldır’ prensibiyle hareket etmektedir. Herhangi bir haber veya içerik ile ilgili rahatsızlık duyan, haberin gerçekliğinden şüphe duyan veya eser niteliği taşıyan içeriklerin telif haklarının ihlal edilmesi yoluyla yasal olmayan bir şekilde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünen hak sahipleri ile meslek birlikleri, [email protected] mail adresi üzerinden site yönetimine ulaşabilirler. Mail adresine şikayet ve talepler avukatımız tarafından incelenerek ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır. Sitedeki tüm harici linkler farklı bir sayfada açılır. Ayirac.com harici linkler ile ilgili sorumluluk kabul etmez.